> Total Beauty Deurne

Gelaatsbehandelingen

Clear skin behandeling

Bij deze behandeling word extra aandacht gegeven aan het verwijderen van de onzuiverheden, deze is dan ook erg geschikt voor een onzuivere huid.

Basisbehandeling

Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype. Na deze behandeling ziet de huid er weer fris en verzorgd uit, met mooi verzorgde wenkbrauwen.

Gelaatsbehandeling deluxe

Wilt u uw huid zo optimaal mogelijk verzorgen en behandelen? Dan is dit de juiste behandeling! Het harsen van de bovenlip en wenkbrauwen zit ook bij deze behandeling inbegrepen.

Intensieve behandeling

Wilt u uw huid zo optimaal mogelijk verzorgen en behandelen? Dan is dit de juiste behandeling! Het harsen van de bovenlip en wenkbrauwen zit ook bij deze behandeling inbegrepen.

Lash volume lifting

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash lift techniek worden de wimpers verlengd, om een sprekende blik te krijgen. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. Het resultaat is 6 tot 9 weken zichtbaar.Alle producten worden aangepast aan het huidtype.

I.c.m. een gezichtsbehandeling krijgt u 30% korting op de onderstaande supplementen.

Prijs
Clear skin behandeling € 30,00
Clear skin behandeling onder de 18 jaar € 25,00
Basis behandeling € 30,00
Intensieve behandeling € 38,00
Gelaatsbehandeling deluxe € 45,00
Supplementen:
Wimpers verven € 9,00
Wenkbrauwen verven € 9,00
Epileren & harsen wenkbrauwen € 8,00
Wimpers & wenkbrauwen verven € 15,00
Lash volume lifting € 32,00
Lash volume lifting met verven € 40,00
Bovenlip harsen € 7,50
Kin harsen € 6,50
Kaaklijn harsen € 8,50
Bovenlip + kin harsen € 11,00
Kaaklijn + kin harsen € 13,00
Kaaklijn + kin + lip harsen € 18,00