MASSAGE

Bent u gestrest? Of gewoon toe aan een massage? Boek dan een ontspanningsmassage in onze salon. Door massage wordt namelijk de doorbloeding gestimuleerd en worden blokkades opgeheven. Het gebruik van heerlijk olie, de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrond muziek zorgen ervoor dat u de stress zo kwijt bent.

Naast dat een ontspanningsmassage de bloedsomloop verbeterd, worden ook afvalstoffen in het lichaam sneller afgevoerd. Hierdoor is het lichaam in staat sneller te genezen van bijvoorbeeld stress en (oude) kwaaltjes. Een ontspanningsmassage herstelt de balans weer tussen lichaam en geest. Ook is het van belang na deze behandeling genoeg water te drinken in verband met het afvoeren van de afvalstoffen.

- Ontspanningsmassage 30 min. € 31,-

- Onstpanningsmassage 60 min. € 55,-


TOTAL BODY TREATMENT

Scrub, pakking en massage (rug + achterkant benen)


We beginnen met het verwijderen van uw dode huidcellen met een scrubmassage waardoor uw huid zijdezacht zal aanvoelen, en de pakking vervolgens beter kan inwerken in de huid. Vervolgens wordt u van top tot teen royaal ingesmeerd met de heerlijk geurende pakking waarna u zult rusten in een warmtedeken waardoor de stoffen in uw huid zullen dringen. Lichaamspakkingen zijn door de intens diepe werking ideaal voor ontspanning en zijn enorme toevoeging op een massage omdat ze het lichaam zowel detoxen als voeden. Je voelt gewoon dat je hele lichaam in korte tijd een enorme boost krijgt. Dit komt omdat lichaamspakkingen heel snel de stofwisseling activeren en de vochthuishouding reguleren. Ze werken zowel ontgiftend, vitaliserend als voedend. Nadat de pakking is ingewerkt , wordt deze verwijderd en beginnen we als laatste met de ontspanningsmassage om alle afvalstoffen af te voeren.

* Alle dode huidcellen worden verwijderd waardoor de huid weer zijdezacht aanvoelt

* U gelijkmatiger en sneller bruin. De huid is schoner en er ligt niets op wat de zonnestralen tegenhoudt. Net als crème kan ook de zon makkelijker door de huid dringen

* Stimuleert de doorbloeding, werkt ontgiftend en voedend voor de huid

* Blokkades worden opgeheven en afvalstoffen sneller afgevoerd

- Duur behandeling: 80 minuten

- Prijs: € 64,-

Scrubmassage

Verzorgende pakking

Ontspanningsmassage