CADEAUBON

Wist u dat u iemand anders ook een heerlijke behandeling kunt geven? Gun uw vrouw, moeder, man, zus of vriendin ook eens een verwen moment. Bijvoorbeeld een lashliftbehandeling, gellakbehandeling, gelaatsbehandeling of nog leuker, laat hen zelf kiezen. Schoonheidssalon Total beauty biedt cadeaubonnen in elk gewenst bedrag of behandeling. Natuurlijk wordt de cadeaubon leuk ingepakt met leuke producten die in de salon worden gebruikt om alvast kennis te maken. Leuk om te geven én om te krijgen!

PRODUCTEN

Total Beauty werkt uitsluitend met Nouvital Cosmetics, producten van de hoogste kwaliteit. Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, e.e.a. geheel volgens de Europese richtlijnen. Onze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.

* Hypoallergeen

* Allergeenvrij

* Geparfumeerd

* Vrij van minerale oliën

* Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)

* Voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes)

* Dierproefvrij

* Allergeenvrij

Afspraak maken
Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u nog vragen? Bel dan gerust naar 06 22 04 40 75. Mochten wij niet in staat zijn om de telefoon te beantwoorden, vragen wij u om de voicemail in te spreken. Als u de voicemail inspreekt bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.


Geen tijd om te bellen? Stuur dan gerust een bericht of whatsapp bericht. Deze worden doorgaans uiterlijk binnen 24 uur beantwoord.

Ook is het mogelijk om via de mail contact op te nemen met: totalbeautydeurne@outlook.com

Mocht uw de afspraak willen verzetten dan wil ik u vragen om dit minimaal 48 uur voor uw afspraak te doen zodat wij nog in de gelegenheid zijn om iemand anders in deze plaats te laten komen.

Betaalmogelijkheden
U kunt bij schoonheidssalon Total beauty zowel pinnen als contant betalen.

Parkeer mogelijkheden
Er is voldoende mogelijkheid om uw auto gratis te parkeren voor de deur.